Vrei să fii voluntar? Copiii din Valea Orașului au nevoie de tine!

Ca să putem ajuta, te invităm să ni te alături. Fii partenerul nostru și, de Crăciun, dăruiește Mariei șansa la un viitor mai bun!
decembrie 10, 2013
Purtător de Cuvânt – martie 2014
martie 13, 2014
Show all

 

Vrei să fii voluntar? Copiii din Valea Orașului au nevoie de tine! Vino și tu voluntar pentru copiii de la Fundația Cuvântul Întrupat din Valea Orașului.  Doar așa îți poți investi timpul, energia, experiența și talentele cu folos. Poți alege să lucrezi direct cu aceștia, îi poți ajuta la teme, citiți împreună sau  cântați, desenați. Jucându-te cu ei, poți deveni prin atitudine și comportament un model. De asemenea, te poți implica în activități administrative și în evenimentele și campanile din cadrul fundației sau poți veni cu idei noi de implicare. Fiind voluntar,  trăiești o experiență unică și valoroasă, îți faci prieteni, contribui concret la schimbare și ești exemplu pentru ceilalți, te dezvolți personal alături de o echipă  experimentată și dedicată și  faci o fapte bune.

„De câțiva ani sunt pensionară, am fost profesor de limba română. Simt că încă mai am multe lucruri de dat și am vrut să ajut acolo unde chiar contează, acolo unde chiar este nevoie.De aceea am ales să mă întâlnesc cu copiii de la Centrul Comunitar La Vale al Fundației Cuvantul Întrupat. De patru ori pe săptămână îi îndrum să înțeleagă mai bine gramatica și să-și cultive bucuria de a citi.” (Viorica P.). Cei interesați pot scrie pe adresa info@cuvantulintrupat.com,  pot suna la 0236-411695  sau pot merge direct la fundație, pe strada Dogăriei -111 (în zona Spitalului CFR). Contribuie activ la un viitor mai bun pentru copiii vulnerabili, dar și pentru tine!

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daruiește