Raport anual 2013
septembrie 7, 2014
“Și marele premiu merge la…”
decembrie 3, 2015
Show all

“Mie cel mai mult mi-a plăcut să sar în trambulină, să trag cu arcul, să merg în drumeție, să mă plimb cu bicicleta, să merg pe cal. Mulțumesc din toată inima!”

Așa arată un fragment din scrisoare Alinei pentru omul care a susținut financiar această săptămână petrecută de ea între 17 și 23 august 2015, în Munții Vrancei.

Alături de alți 35 de copii sprijiniți de fundație prin proiectele din Galați și din comuna Tudor Vladimirescu, Alina a avut parte, în aceste șapte zile speciale, de un vis împlinit.

Împreună cu copiii, le mulțumim și noi tuturor celor care l-au făcut posibil: SC Acced Grup, SC Agrimat Matca, SC Andirivac, SC ASIM Trading, SC Atto Soft, SC Comcen, SC ELCO, SC Izomarine, SC Martens, SC Saltempo, domnului Valentin Nițu.

Le suntem recunoscători prietenilor noștri, Raluca Mânjineanu și soțului ei, și tuturor celor care au dăruit și au ales să rămână anonimi.

Avem un cuvânt special de mulțumire pentru cei doi copii, frații Bety și Edy, care au strâns în pușculiță, un an întreg, pentru a ajuta un copil să meargă în tabără. 

Tuturor vă spunem: A MERITAT! Bucuria curată și sinceră a copiilor care au avut parte de o tabără ca în povești, cu liniște, cu mâncare de ajuns, fără nici o grijă sau durere, este cea mai mare recompensă pentru alegerea de a dărui.

Sperăm ca acest gând să vă inspire și să vă încurajeze mereu să aveți inima deschisă către cei vulnerabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daruiește