“Vă scriu din tabără de la Lepșa…”
decembrie 3, 2015
Cinci tineri mai pregătiți pentru viață, cu sprijinul SC Electric Navinstal SRL
decembrie 3, 2015
Show all

“…SC Softmagazin SRL, pentru proiectul Schimbare prin implicare, derulat de Fundația Cuvântul Întrupat pentru copiii vulnerabili din comuna Tudor Vladimirescu.”

Aceste cuvinte au răsunat în seara de 10 septembrie 2015 pe scena Centrului de Pregătire în Gastronomie a METRO România, din București-Militari.

Colaborarea noastră, a Fundației Cuvântul Întrupat, cu oamenii din echipa SOFTMAGAZIN durează de mai bine de șase ani. În timp, aceasta a devenit o frumoasă prietenie, iar sprijinul pe care cei 14 copii vulnerabili din Tudor Vladimirescu îl primesc acum în cadrul serviciului social de aici este una dintre roadele acestei relații speciale. Practic, firma susține financiar costurile proiectului, iar fundația se ocupă efectiv de derularea sa.

Copiii merg la școlile din sat și vin în fiecare zi la Centru pentru a primi sprijin: sunt îndrumați la teme, citesc, se spală, iau o gustare de prânz (hrană rece), se joacă, învață să folosească calculatorul. Uneori merg în excursii, iar vară participă la o tabără de o săptămână la munte. Mai important decât orice altceva este că aici copiii au parte de o oază de liniște și de siguranță, aici se simt iubiți și apreciați.

Pentru că vrem ca acest proiect să se dezvolte, așa încât să putem oferi sprijin adaptat nevoilor copiilor, premiul va fi investit pentru a extinde clădirea centrului. Astfel, cei 30 000 lei vor fi folosiți pentru a construi bucătăria, unde vom putea găti hrană caldă, o masă de prânz adevărată pentru copii.

Dacă această competiție și-a propus să-i arate comunității, să-i scoată în față pe cei care “nu fac din afaceri un scop în sine”, scopul a fost atins din plin. Pentru că, înainte de toate, prietenii și partenerii noștri de SC SOFTMAGAZIN SRL sunt interesați de oameni și de moduri mai bune de a-i ajuta.

Îi felicităm și le mulțumim pentru susținerea lor constantă și prețioasă.

Mulțumim METRO România pentru inițiativa acestei competiții și pentru premiu.

Mulțumim prietenilor și voluntarilor noștri, tuturor celor care au susținut și au votat proiectul Schimbare prin implicare.

Avem nevoie să lucrăm împreună pentru a aduce schimbare în jurul nostru și a oferi copiilor vulnerabili șansa unui vis împlinit: un viitor mai bun pentru fiecare dintre ei. De această data, copiilor din Tudor Vladimirescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daruiește