Săptămâna aceasta Fundația Cuvântul Întrupat sărbătorește voluntariatul!

Purtător de Cuvânt – martie 2014
martie 13, 2014
Vrei o schimbare? Fii voluntar!
mai 15, 2014
Show all

Pliant Voluntari F 1În această primăvară, Fundația Cuvântul Întrupat s-a alăturat, pentru a doua oară, Săptămânii Naționale a Voluntariatului.

Aflată la ediția a treisprezecea, SNV este un eveniment național, inițiat și coordonat de către Pro Vobis din Cluj, menit să mobilizeze cât mai multe organizații și voluntari, pentru a sărbători împreună voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunității pentru acesta și pentru a recunoaște public activitatea voluntarilor. Ediția de anul acesta se desfășoară sub sloganul “Recreează-te prin voluntariat!”, pentru a reflecta faptul că voluntariatul ne transformă ca oameni și ca societate și, în același timp, ne oferă trăiri și experiențe pozitive de viață.

Deși preocuparea pentru promovarea voluntariatului este o constantă a Fundației Cuvântul Întrupat, în această săptămână am pregătit activități speciale.

Marți, pe 13 mai, de la orele 15.00, vom derula o acțiune de curățenie în cartier la care am invitat să participe alături de noi voluntarii, copiii de la Centrul Comunitar “La Vale” și familiile lor. De asemenea, este binevenită orice persoană care crede în importanța contribuției personale în viața comunității în care trăim. Poate părea puțin, dar consecvența gesturilor mici poate face mult atunci când fiecare alege să acționeze în loc să rămână pasiv.

Miercuri, 14 mai, de la orele 13.00 vom fi prezenți la Facultatea de Mecanică a Universității Dunărea de Jos, unde vom vorbi cu studenții despre importanța voluntariatului pentru comunitate, pentru cei care au nevoie de sprijin, dar și pentru cel care alege să se implice.

Joi, pe 15 mai, după-amiază, la sediul fundației le-am dat întâlnire voluntarilor care s-au implicat în ultimele luni în programele și activitățile noastre cu copiii și cărora le mulțumim pentru sprijinul lor. Vom împărtăși din experiențele și lecțiile învățate ca voluntari, dar mai ales vom celebra bucuria de a fi uniți de aceleași valori și convingeri care ne fac să nu rămânem indiferenți la cei din jurul nostru.

Vrei o schimbare? Fii voluntar! Te invităm să sărbătorești alături de noi în această săptămână. Decide să contribui și tu la o lume mai bună. Începe chiar astăzi cu lucrurile pe care le poți schimba în comunitatea ta, cu ceea ce-ți este la îndemână. Alege să-ți investești cu folos timpul, energia, experiența și talentele.

Noi, cei de la Cuvântul Întrupat, îți propunem să fii voluntar pentru copiii vulnerabili din Valea Orașului. Poți alege să lucrezi direct cu copiii: îi ajuți la teme, citești, cânți, desenezi, te joci împreună cu ei, ești un model pentru copii prin atitudine și comportament. De asemenea, te poți implica în activități administrative și în evenimentele pe care le organizăm. Să ajuți poate fi mai simplu decât crezi.Recreează-te și tu prin voluntariat!

Contactează-ne la adresa de e-mail info@cuvantulintrupat.com, la numărul de telefon 0236-411695 sau vizitează-ne în Galați, pe strada Dogăriei-111 (în zona Spitalului CFR).

 

Anca-Aurora Chiosea

Responsabil Comunicare

Fundația Cuvântul Întrupat

www.cuvantulintrupat.com

info@cuvantulintrupat.com

0236-411695.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daruiește