Mulțumim pentru darurile din decembrie!

La Centrul Comunitar ”La vale”, seniorii devin voluntari activi pentru copii
ianuarie 31, 2017
16 ani de Cuvântul Întrupat
aprilie 13, 2017
Show all

În perioada noiembrie-decembrie 2016, Fundația Cuvântul Întrupat a colectat 38.080 de lei din direcționarea a 20% din impozitul pe profit al firmelor, donații din partea persoanelor fizice și vânzarea de produse specifice (felicitări, calendare, semne de carte etc.). Suma este cu 10% mai mare față de cea colectată în decembrie 2015.

Cu această sumă vor fi acoperite costurile directe pentru susținerea zilnică a celor 40 de copii prin Centrul Comunitar ”La vale”, pentru aproape două luni și jumătate. Aici, copiii mănâncă de prânz, se spală cu apă caldă, își fac lecțiile într-un spațiu cald și luminos, cu ajutorul educatorilor specializați, învață să folosească un calculator, participă la multe alte activități care-i ajută să crească frumos.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut cu sponsorizări sau donații și prin cumpărarea produselor noastre. Astfel, au contribuit direct la a continua să-i sprijinim și în acest an pe copiii din Valea orașului.

1 Comment

  1. Atat elevii cat si cadrele didactice au rupt din timpul lor liber, in perioada tezelor, si si-au dat concursul pentru a oferi 100 de portii de mancare. Suntem la finele unui nou an in care beneficiarii Asociatiei Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului au avut parte de pachete lunare cu alimente de baza, pe baza unui proiect finantat de Serviciul Public de Asistenta Sociala Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daruiește