După Bazarul Caritabil încă doi copii au bilet de tabără!

Susține un copil vulnerabil să meargă în tabără!
iunie 27, 2013
44 de copii s-au bucurat de tabăra din Vrancea
iulie 29, 2013
Show all

Fundaţia Cuvântul Întrupat a organizat sâmbătă, pe 29 iunie, un Bazar Caritabil, la sediul său din strada Dogăriei-111. Scopul principal al acţiunii a fost de a încuraja oamenii din comunitate să doneze pentru tabăra copiilor din această vară, dar şi să contribuim la diminuarea risipei şi a consumerismului, prin reutilizarea produselor.

„ Cei 1151 de lei strânşi la Bazar înseamnă cheltuielile pentru două locuri în tabără. Aşadar, încă doi copii din familii vulnerabile, din Valea oraşului, vor putea merge în Vrancea în aceasta vară, pentru o săptămână întreagă.”, declară David Chronic, coordonator regional Europa-Africa, Cuvântul Întrupat.

 

„M-am bucurat să văd că mulţi dintre cei care au vizitat Bazarul au fost oameni din zona. Practic, cei care au donat în acest fel pentru copiii care vor merge în tabără sunt chiar vecinii lor. Este frumos să vezi asta!”, a spus Bogdan Chelariu, membru al fundaţiei

 

„Am aflat de Bazar din presă şi am vrut neapărat să vin”, ne-a mărturisit Camelia S., învăţătoare.

 

„Copiii mei ştiau de Bazar, de pe internet. V-am găsit mai greu, dar am dat de câteva lucruri drăguţe pe care le-am cumpărat.  Mă bucur mult că am reuşit să dau de voi şi, chiar dacă cu puţin, să contribui la suma de care aveţi nevoie pentru tabăra copiilor”, ne-a spus o doamnă cu chip senin cu care am purtat o conversaţie deosebită.

 

Bazarul a fost doar un alt mod prin care i-am invitat pe toţi cei din comunitate să se alăture Fundaţiei Cuvântul Întrupat pentru a fi împreună sprijin pentru copiii vulnerabili. Mulţumim colaboratorilor noştri din presă pentru promovarea evenimentului şi mulţumim tuturor celor care ne-au vizitat la Bazar.

Din acţiunile de până acum, am strâns fonduri pentru aproape 40 din cei 50 de copii care intenţionăm să meargă la munte. Au donat mai ales oameni din biserici, oameni care rezonează cu principiile şi valorile noastre, oameni care au înţeles de ce este important ca fiecare copil să aibă şansa unor experienţe pozitive, a unor bucurii unice care să-i ajute să crească.

Invităm în continuare atât persoanele fizice cât şi firmele care vor şi pot să ni se alăture şi să susţină financiar participarea unui copil la tabără. Precizăm că legislaţia în vigoare (Legea 571/2003 privind Codul fiscal) prevede scăderea din impozitul pe profitul datorat a sumelor aferente sponsorizării pentru firmele care le efectuează, în anumite condiţii: sunt în limita a 3 la mii din cifra de afaceri şi nu depăşesc 20% din impozitul pe profit..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daruiește