Ca să putem ajuta, te invităm să ni te alături. Fii partenerul nostru și, de Crăciun, dăruiește Mariei șansa la un viitor mai bun!

Fundația Cuvântul Întrupat vă invită la Bazarul Caritabil de Toamnă
septembrie 3, 2013
Vrei să fii voluntar? Copiii din Valea Orașului au nevoie de tine!
februarie 26, 2014
Show all

La cei 10 ani pe care i-a împlinit în vară, este un copil foarte frumos. Învață la școala din cartier și îi plac matematica și geografia. Anul trecut a luat și un premiu. Seriozitatea cu care face lucrurile, fie că e vorba de lecțiile pentru școală, de adunatul frunzelor din grădină sau de spălat șosete, ea le face cu responsabilitate și cu drag pe toate. Maria nu a avut însă niciodată o jucărie doar a ei și a purtat mai mult hainele și ghiozdanele folosite ani la rând de alți copii. Camera în care stă cu familia aduce mai mult a pivniță decât a locuință. Pentru ea o adevărată bucurie înseamnă o portocală, iar un mare vis pe care și l-ar dori împlinit este să aibă o pereche de încălțări potrivite cu care să poată merge la școală și atunci când e tare frig. În multe dimineți doar speră la ceva de mâncare sau la un ceai cald înainte de a pleca la școală. Din păcate, aceasta este realitatea. Din fericire, împreună o putem schimba, astfel încât fetița despre care vă povestim să aibă șansa să ajungă medic veterinar când va fi mare, așa cum visează.

În Galați sunt sute de copii ca Maria, iar noi, cei de la Fundația Cuvântul Întrupat, avem grijă în fiecare zi de aproape 60 dintre ei: îndrumare la teme, masă de prânz, duș cu apă caldă, rechizite, sprijin în dezvoltarea personală și educație bazată pe principii autentice și valori morale, acces la servicii medicale, sprijin pentru părinți.

Ca să putem ajuta, te invităm să ni te alături. Fii partenerul nostru și, de Crăciun,
dăruiește Mariei șansa la un viitor mai bun!

Iată, concret, cum poți să o ajuți pe Maria astăzi:

  • Cumpără felicitările caritabile realizate de fundație și trimite-le celor dragi, colaboratorilor și partenerilor tăi. Astfel, nu doar vei cheltui pentru a trimite urări de sărbători, ci vei investi în viitorul unor copii. Desenele felicitărilor sunt realizate de Maria si de alți copii de la Centrul Comunitar “La Vale” al fundației noastre.
  • Redirecționează 20% din impozitul pe profit (dacă reprezinți o firmă) către copiii de la Fundația Cuvântul Întrupat. Prin această prevedere a Codului fiscal (Legea 571/2003) poți, fără să cheltuiești nimic, să alegi destinația unei părți din impozitul tău. Suma ar ajunge altfel tot la stat, ca și restul de 80%. Nu știm ce ar face statul cu 450 de lei, de exemplu, dar noi cu această sumă o sprijinim pe Maria o lună întreagă.
  • Vino și vizitează-ne ca să înțelegi mai bine de ce este importantă implicarea ta. Suntem în Valea Orașului, în zona Spitalului CFR.
  • Spune-le prietenilor, partenerilor și familiei tale că o pot ajuta și ei pe Maria!

Pentru orice alte informații de care ai nevoie, te rugăm să ne contactezi la sediul nostru din Galați, strada Dogăriei, nr. 111, la info@cuvantulintrupat.com sau la numerele de telefon 0236-411695 și 0751-013530.

Îți dorim să ai parte de un Crăciun binecuvântat!

Cu mulțumiri, în numele copilului care se va bucura de darul tău,
Echipa Fundației Cuvântul Întrupat

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daruiește